Nekretnine, usluge održavanja, izleti, najam vozila, grafički dizajn,

Grafički dizajn

Svi znamo kako su za stvaranje dojma bitni detalji. Imate li atraktivan apartman ili više njih, do najsitnijih detalja uređen interijer restorana i kvalitetnu hranu ali nemate propagandni materijal koji prati cjelokupni dojam? Svi znamo da je u turizmu preporuka gostiju najbolja propaganda i najbolji prodajni kanal pa zašto onda ne bismo omogućili gostima da uz pozitivne dojmove ponesu sa sobom i atraktivne brošure vaših smještajnih jedinica, vašeg restorana ili seoskog gospodarstva i pokažu prijateljima i znancima, vašim budućim gostima, gdje ste, kako ste uredili svoje kapacitete i kako vas kontaktirati?!

Zašto, npr., ne biste gostima omogućili da pošalju razglednicu iz destinacije na kojoj se nalazi i fotografija i kontakt podaci vaše nekretnine?

Za vas radimo kreativne i vizuano privlačne propagandne materijale svih vrsta od brošura, letaka, vizitki, memoranduma, pozivnica za vjenčanje, plakata pa do kompletnog kreiranja vizualnog identiteta za tvrtke (od „crtanja“ logotipa pa nadalje) po povoljnim cijenama.

Obratite nam se s povjerenjem.

 

konobadivotaprincibellarazglednice